Pagina's

maandag 5 december 2022

Laatste kaartjes voor CS - girlpower
Beste allemaal, 

Dit is het dan, mijn allerlaatste (reguliere) blog voor Craft Sensations, het houdt op voor ons. Ik heb er oprecht gemengde gevoelens over. Aan alles komt een keer een eind, maar wat draaien we nog lekker op het blog en in de groep. Dat voelt nogal dubbel. Aan creatieve inzet in Nederland geen gebrek, maar ik had wel een beetje moeite de motivatie op te brengen voor mijn laatste blog. Met een lach en een traan zal ik maar zeggen. 

Onverwacht kreeg ik de opdracht om een kaartje te maken voor een jongedame die haar 18e verjaardag zou gaan vieren. En die gelegenheid heb ik aangegrepen om de allerlaatste keer (hoewel ik mogelijk nog met een 'uitsmijter' kom) te werken met mijn meest favoriete stempeltjes ooit van Craft Sensations: de meisjes! Volgens mij was ik nog geen lid van het design team toen ik al met deze stempeltjes werkte. Voor mijn kaartjes van vandaag gebruikte ik de stempels in combinatie met designerpapier van CS.Zoals je gezien hebt maakte ik twee varianten, gewoon omdat ik niet kon kiezen tussen de twee meisjes met een muts. Want dat was wel een voorwaarde: je bent jarig in de winter of niet en dus moest het wel een beetje een winters meisje worden. 


Het dametje op deze kaart maakt een foto of misschien zelfs wel een selfie. Ik werkte op beide kaarten met spiegelkarton, gekleurd papier en desingerpapier. De getallen heb ik met stansen uitgestanst. De spreukjes komen ook uit het stempelsetjes met de meisjes. 


Beide dametjes heb ik gekleurd met Inktense kleurpotloden. Die kun je gebruiken in combinatie met water, en binnen mum van tijd heb je een stempeltje gekleurd. Zelf vind ik het haar van het meisje op het tweede kaartje goed gelukt, hoewel het me ook leuk geleken had haar donkerder haar te geven. Maar dat vind ik een stuk lastiger kleuren. 


Het ontwerp van beide kaartjes is simpel: vierkante kaart, met middenin een vierkant paneel (gemat op spiegelkarton) en de dametjes heb ik in een gekke vorm gesneden. Gewoon met de snijmachine, zonder stansen. Op die manier krijg je een speels effect. De dametjes zijn verhoogd aangebracht op de kaart, voor diepte. 


Blingetjes maken het geheel af. En de opdracht was: veel roze! Nou, dat was niet aan dovemansoren gericht. Girls will be pink, toch? Met roze kunnen wij wel uit de voeten ;-) 


En nogmaals bij elkaar. Het blauw om de meisjes heen heb ik gesponst met inkt. Heel simpel, maar groot effect. 


En dit zijn ze dan, mijn laatste kaartjes als DT member van Craft Sensations. Ik heb het werk met veel plezier gedaan, kijk terug op een mooie tijd en dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik met de producten van CS zal werken. Blijf mij prive volgen op Facebook, Instagram en eventueel YouTube. Ik ontmoet jullie daar graag. En tenslotte: ik heb genoten van jullie enthousiasme en inzet voor ons blog en onze groep. Niet alleen hebben jullie van ons kunnen leren, ik heb ook ontzettend veel van jullie en met jullie mogen leren. Daarvoor ben ik jullie zeer dankbaar!

Tot ziens! 

Sandra 
Producten, o.a.: 


 

2 opmerkingen:

 1. Je hebt mooie kaarten gemaakt. En ik snap je gevoel, heel jammer. Mijn roots zijn hier ook begonnen, helaas is er al veel afgehaald merkte ik. Jullie team was nu zo leuk en gaven mooie creaties, maar die hopen we dan ergens anders weer te kunnen volgen. Succes met alles wat jullie nog gaan doen..
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer nou weer. Zo leuk altijd.
  Ik hoop dat dit blog dan nog wel een tijdje blijft staan, want er staat nog genoeg op waar ik nog niet aan toe gekomen ben en nog wil gaan maken.
  Bedankt voor jullie inspiratie.

  groetjes, Bep

  BeantwoordenVerwijderen