Pagina's

vrijdag 23 december 2022

Adventskalender kerstboom.......

 



Hoi Hoi Bijna kerst dus dit keer geen tutorial van een kaart of doosje maar ik wil gewoon nog even mijn creatie voor de December Challenge laten zien.
Jammer genoeg is het ook gelijk mijn laatste blogpost op dit blog :(
Ik wil jullie bedanken voor alle leuke en lieve reacties en al jullie leuke creaties en ideeën die voorbij kwamen .Maar ik zal jullie vast hier en daar nog tegen komen.En ook blijf ik natuurlijk hobbyen .
Jullie kunnen mijn blijven volgen op mijn eigen blog 


en op mijn Facebookpagina
kaarten en haken van marcella



Ik maakte deze al weer even terug .
Een advent kalender in de vorm van een boom 
Ik begon met wat punten van verschillende kleuren kerstpapier .






Toen dit allemaal netjes aan elkaar was geplakt ben ik begonnen met allemaal vakjes te maken en dit alles leuk te versieren .
Alle plaatjes en cijfers zijn van Craft Sensations.








Leuk dat je even kwam kijken bij mijn blog bericht .
Ik wens jullie hele fijne kerstdagen en een gezond en creatief 2023 








gebruikte materialen .














4 opmerkingen:

  1. Heel mooi. Dit idee ga ik bewaren voor volgend jaar.
    groet, Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super mooie adventkalender.
    Blijft het blog bestaan met alle tutorials?
    Toch jammer dat het stopt.
    Fijne feestdagen
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoe meneer Benjamin Lee me een lening heeft verstrekt!!!

    Hallo allemaal, ik ben Lea Paige Matteo uit Zürich, Zwitserland en wil dit medium gebruiken om de heer Benjamin te bedanken voor het nakomen van zijn belofte door mij een lening te verstrekken, ik zat vast in een financiële situatie en moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen evenals het opstarten van een bedrijf. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende leningfirma's, zowel particuliere als zakelijke organisaties, maar het is nooit gelukt en de meeste banken hebben mijn kredietaanvraag afgewezen. Maar zoals God het wil, werd ik door een vriendin, Lisa Rice genaamd, geïntroduceerd bij deze financieringsdienst en onderging ik het gepaste proces om een lening van het bedrijf te krijgen, tot mijn grote verbazing werd ik binnen 5 werkdagen net als mijn vriendin Lisa ook heeft een lening van $ 216.000,00 verleend. Dus mijn advies aan iedereen die een lening wenst, "als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het online afsluiten van een lening met een lage rente van 1,9% en betere aflossingsplannen/schema, neem dan contact op met deze financieringsdienst. Trouwens, hij weet niet dat ik dit doe, maar vanwege de vreugde in mij ben ik zo blij en wil ik mensen meer laten weten over dit geweldige bedrijf dat echt leningen verstrekt, het is mijn gebed dat GOD zou zegenen ze meer omdat ze een glimlach op de gezichten van mensen toveren. U kunt contact met hen opnemen via e-mail op { 247officedept@gmail.com}

    BeantwoordenVerwijderen