Pagina's

maandag 20 juli 2020

Eenvoudige Vlinderkaart (deel 2)Weten jullie nog dat ik het in mijn vorige blogpost over restanten had? Op deze kaart heb ik de restanten van die kaart weer gebruikt. De vlinders zijn de uitgestanste vlinders uit de vorige kaart en het bovenste laagje craftkarton komt uit mijn restanten map. De basiskaart was een wel een heel A4 vel en het designpapier was ook een heel velletje uit een designpad van 15 cm x 15 cm.
De basiskaart is een dubbelgevouwen kaart van 13,5 cm x 13,5 cm. 
Het designpapier is !3,1 cm x 13,1 cm.

Ik heb eerst de randen van de basiskaart en van het designpapier met inkt bewerkt en daarna het designpapier netjes op de basiskaart geplakt.


Vervolgens heb ik de vlinders op het vierkante stukje craftkarton geplakt; met de afgesneden kant strak tegen de rand van het vierkant.


Van de beide vlinders heb ik de vleugel die langs de rand zit helemaal vastgeplakt. De andere vleugel heb ik met 3D tape vastgeplakt, zodat deze iets omhoog staat. Zo lijkt het alsof de vlinder zo uit de kaart vliegt.


Hierna heb ik ook de randen van het vierkant met inkt bewerkt en deze schuin op het designpapier geplakt. De vlinders zijn NIET met inkt bewerkt.


Een klein beetje bling bling maakt de kaart af.Ook hier is het eindresultaat een kaart die makkelijk en snel klaar is en voor alle doeleinden gebruikt kan worden:


Creatieve groetjes van


Voor deze kaart heb ik de volgende producten van Craft Sensations gebruikt:
De vlinder stans uit de set rechts onder heb ik nu niet gebruikt, maar daarmee is de vlinder wel gestanst.


4 opmerkingen:

 1. dat heb je weer netjes opgebruikt ! niet altijd makkelijk
  het resultaat is helemaal top
  grtjs,martina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. unfortunately I can't find the part 1 of this card ................

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thank you very much! Part 1 was posted on the blog at 6 july. I hope you can find it now.

  BeantwoordenVerwijderen