Pagina's

maandag 20 januari 2020

Mannenkaart 50 jaarHallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie zien hoe je ook 'last minute' een leuke kaart kunt maken. In dit geval is het een mannenkaart geworden. En, echt waar, dankzij de mooie spulletjes van CS is deze kaart hooguit een uurtje werk.


 Voor de basiskaart heb ik een vel designpapier uit een paperpad van 30cm x 30cm doormidden gesneden en dubbelgevouwen. Omdat deze vellen enkelzijdig bedrukt zijn, kun je ze goed als basiskaart gebruiken.


Uit een ander vel uit hetzelfde blok heb ik de tekst 'Happy Birthday' gesneden en op de basiskaart geplakt.

Onder de voorgedrukte tekst heb ik met losse letters het woord 'vijftig' gestempeld. 
Om dit te benadrukken heb ik er met houten cijfertjes '50' bij geplakt.Om de kaart extra feestelijk te maken heb ik een vlaggenlijntje gemaakt van touw en Wood Look Sheets. Ik heb reepjes sheet om een stukje touw gevouwen en op elkaar geplakt. Omdat de sheets zelfklevend zijn gaat dit heel makkelijk. Daarna heb ik er driehoekjes uitgeknipt om het op vlaggetjes te laten lijken. Tot slot heb ik aan beide uiteinden een lusje geknoopt en het vlaggenlijntje op de kaart bevestigd d.m.v. een beetje lijm onder de knoopjes. Omdat mijn vlaggenlijntje een beetje weerbarstig was, heb ik onder elk vlaggetje een klein druppeltje lijm gedaan om het lijntje netjes op zijn plaats te houden.Dit is dan het eind resultaat:  


Hieronder zie je de producten van CS die ik heb gebruikt.


Groetjes van
6 opmerkingen:

 1. Mooi kaartje, Anita.

  Groetjes, Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede inspiratue, die is prima te maken in korte tijd, met een leuk resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk is dit.
  De tip van de basiskaart.... geweldig weer nooit aan gedacht, zuchtšŸ˜.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful designs, great work. I enjoy seeing the pictures of the amazing crafts you make.

  We have been making handmade jewelry from copper with silver plating and diamond cutting in animal, wildlife and Native American designs since 1985.

  BeantwoordenVerwijderen