Pagina's

vrijdag 1 november 2019

voorstellen 5de Gast designer

Vandaag stellen wij Thalien Heijink  aan jullie voor, ook deze creatieve dame mogen wij verwelkomen als Gast DTer in ons team.


Hallo allemaal!
Wat leuk dat ik mij mag voorstellen als gast van het Design Team.
Ik ben Thalien, 26 jaar en woon in Hardenberg samen met mijn man en onze lieve Golden Retriever. Ik werk in de Boekhandel van mijn schoonouders waar ik van alles mag doen en zo nu en dan ook creatieve workshops geef! In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen of lekker even de stad in te gaan! Een spelletjes avond met vrienden en familie word ik ook heel erg blij van en natuurlijk ben ik in mijn vrije tijd heel veel bezig met creativiteit!
Ik heb in de afgelopen jaren veel verschillende hobby’s er bij gekregen, ik doe aan Bullet journaling, bible journaling, mixed media en ook verstuur ik regelmatig snailmails! Zo maak ik ook graag pagina’s in mijn planner en doe ik aan memory keeping. Ook via de digitale weg ben ik afgelopen jaar begonnen en heb ik nu een Cricut snijmachine aangeschaft. Je maakt mij ook erg blij met waterverf en ecoline!
Oke.. nu ik dit zo schrijf denk ik: dat zijn wel erg veel hobby’s haha, het verschilt heel erg per periode waar ik het meest mee bezig ben!
Ik hoop dat jullie zo een beetje een indruk hebben gekregen van wie ik ben en hoop dat ik heel veel leuke inspiratie foto’s en filmpjes voor jullie mag maken!
Liefs,
Thalien 
8 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik gebruik ook die leuke roze journal!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ik vind het echt een handige journal! Je kunt er zoveel mee!

   Verwijderen
 2. Wat geweldig voor je Thalien!
  Je trotse pappie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te horen! Dankjewel Karin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk weer eens heel iets anders.ik wil wel beginnen aan zo iets maar ja... ik kijk er naar uit.gr karen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er al heel leuk uit en zo te lezen ben je een vrolijke bezige bij. Ik ben benieuwd, veel succes gewenst.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen