Pagina's

zaterdag 30 mei 2020

mini album Hey you


goede morgen allemaal,

het is alweer even geleden dat ik een mini album heb gepost, ik vind ze zo leuk om te maken, ik was op de camping en ben dan beperkt met wat ik mee heb. Ik moest nog wat boodschappen voor de tuin doen, en toen ik langs het papier schap liep zag ik dit mooie blok liggen, ik kon niet anders als daarmee aan de slag gaan.


Op de camping heb ik vooral veel liggen om kaartjes te maken, ik heb dus heel simpel een stapel enveloppen gepakt, en ben deze gaan beplakken met designpapier en heb dit later thuis ingebonden.

Heb je geen bind apparaat dan kun je heel simpel met een perforator gaatjes maken en hier bv bindringen door doen of een lintje. 


Een aantal enveloppen heb ik aan de zijkant open gesneden en daar een dubbele kaart in gedaan om hier wat te kunnen opschrijven of om nog wat extra foto's te plakken. Ik had deze tabjes bij de hand je kunt er ook gewoon een rondje of ander figuurtje aan plakken, zodat je de kaart er makkelijk uit kunt trekken.


Op de achterkaft heb ik nog een foto flip gemaakt, met een magneet sluiting, ik heb een plaatje uit het blok rond uit geknipt voor een leuk effect. Ik vind dit blok super mooi je hebt ook niet veel erbij nodig om tot een mooi resultaat te komen.Hieronder op de foto, heb ik een groot label uit het blok geknipt en dubbel gevouwen, zo heb ik nog een leuk extra speels item in mijn album en ruimte voor nog 2 foto's.nog een fijne dag !


wat heb ik gebruikt:
2 opmerkingen:

  1. Echt keigaaf. Ennuh... deze enveloppen heb ik vd week 6 pakjes van gekocht.... samen met die jungle-tas...gniffel.

    Hartelijke groeten,
    Lia

    BeantwoordenVerwijderen