Pagina's

zaterdag 25 april 2020

piramide kaart


Hoi allemaal

Deze piramide kaarten zijn zo leuk om te maken, dit model kaart is ook al eens op het blog geplaatst door DT member Sandra Huiskes zij heeft daar toen ook een hele duidelijke tutorial bij gemaakt.
de link naar deze tutorial zal ik verderop in dit bericht plaatsen.

Ik heb alleen de maten van de kaart wat aangepast, ik vind het zelf altijd wel fijn als ik ruimte op de kaart heb om de kaart aan te kleden dus heb ik mijn basis gemaakt met cardstock van 14,5cm x 29cm.


Sinds kort heeft CS hele leuke boeken "creative paper collection" genaamd
deze boeken bevatten ontzettend leuke plaatjes en teksten die geschikt zijn voor journalen maar ook zeker leuk zijn om op kaarten te gebruiken.
Ze zijn al in verschillende filialen gezien dus hou het filiaal bij jou in de buurt goed in de gaten.


De bloemetjes en de takjes heb ik gemaakt met stempelsets van CS in het hartje van de bloem heb ik een leuk strassteentje geplaatst dat maakt het bloemetje altijd weer mooi af.


Om de plaatjes en de teksten heb ik sequins geplakt en ook daarin weer een strassteentje of pareltje geplakt. Omdat deze piramide kaart 3 zijden heeft om aan te kleden kun je daar alle kanten mee op en kun je je heerlijk uitleven met allerlei verschillende materialen.


de tekst XO heb ik gemaakt met glitter stickers, deze geven een leuk effect en springen er in dit geval ook echt uit.Het leuke aan dit model kaart is dat je 3 zijdes hebt om te bekleden dus zeker voor bepaalde thema's kan dit heel leuk zijn, je hoeft natuurlijk niet alle zijdes te bekleden het is maar net wat je zelf mooi vind.


Het vlindertje heb ik gestempeld met versa mark en bewerkt met embossingpoeder op perkament papier (vellum) Ook hier weer de bloemetjes en takjes terug laten komen.Lijkt het je ook leuk om deze kaart te maken klik dan hier om naar de tutorial te gaan.Gebruikte CS materialenGroetjes

1 opmerking: