Pagina's

woensdag 1 april 2020

een simpele kaart met fijne boodschapGoede morgen,

voor vandaag heb ik een simpel kaartje gemaakt, met voor sommige mensen een grote betekenis vooral in deze moeilijke tijd.Ik heb een tijdje geleden al plaatjes zitten knippen, nu heb ik die-cuts bij mijn favoriete 30 x 30 blok. dat scheelt enorm veel tijd als je aan de slag gaat je legt er wat plaatjes op je kunt makkelijk schuiven tot het naar wens is en dan meteen lekker op plakken.


Op de voorkant heb ik de tekst geplakt "do small things with great love" hieronder zit 3d foamtape en in heb er een stukje garen onder gedaan, ik heb gewoon een stuk van de rol gehaald iets verfrommeld en deze op de kaart gelegd en daarna de tekst erop geplakt, aan de zijkant zitten nog 2 sequins.
onder sommige bloemen zit 3-d tape.


De voorkant is misschien een beetje somber, maar de binnenkant ziet er een stuk vrolijker uit. Hier is plek voor 2 foto's in mijn geval voor mijn beide kids, je kunt natuurlijk ook 4 kleinere foto's kwijt.
Zo hebben opa & oma leuke post en meteen iets leuks om neer te zetten.

ook de achterkant ben ik niet vergeten, hiervoor heb ik een bladzijde uit een memo blok gescheurd en deze nog voorzien ven een stempel met de tekst happy en hier ook weer een die-cut op geplakt.

De kaart is 20,5 cm hoog en 22 cm breed en gerild op 10,5 cm - 11,5 cm 
de plekjes voor de foto zijn bij mij 9 cm x 15 cm en heb ik gesneden uit metallic papier, deze kan natuurlijk naar eigen inzicht gesneden worden op iedere willekeurige maat gesneden worden, wat voor jou uit komt.

Wil je geen foto's gebruiken? Je kunt hier natuurlijk ook leuke plaatjes op plakken in ieder thema die jij leuk vindt. of tekeningetjes die door bv de kleinkinderen gemaakt zijn.

 wat heb ik gebruikt:
4 opmerkingen:

  1. Mag ik vragen of de bloem die je gebruikt heb. De bloem van het papier block is die van 30x30 van decotime die je uitgeknipt heb of zij het diecuts. Deze creatie lijk erg op het boekje die Sandra van kleef

    BeantwoordenVerwijderen