Pagina's

maandag 6 april 2020

Geen sketch-challenge tijdens de crisis

Beste allemaal,

Een aantal van jullie heeft er al naar gevraagd, anderen zullen het zich misschien hebben afgevraagd: komt er een kaartsketch voor april? Helaas heeft de crisis die rondom het corona-virus is ontstaan ons doen besluiten voorlopig geen sketch uit te brengen. Dat heeft twee redenen. Ten eerste omdat wij het in tijden van nood niet gepast vinden een wedstrijd uit te zetten waar prijzen mee te winnen zijn. Mensen hebben genoeg aan het hoofd, en het uitloven van prijzen voelt dan gewoon niet goed. Ten tweede, omdat wij ook niet in staat zijn om prijzen toe te zenden. De dames van kantoor werken thuis en zijn niet in de gelegenheid het prijzenpakket te maken en te versturen.

Daarom hebben wij dus besloten om even geen challenge uit te zetten. Wellicht komen we met iets van een alternatief, zonder prijzen, maar dat recht doet aan de situatie waarin wij onze naasten en geliefden steeds minder kunnen zien en wij allen verplicht thuis zijn. Houd ons blog, de Facebook pagina en - groep daarvoor in de gaten.

Ondertussen hopen wij van harte dat het goed met jullie gaat, dat jullie gezond zijn en blijven en dat jullie ook in deze tijden creatief blijven.

Wij hopen op jullie begrip in deze.

Vriendelijke groeten,
Design Team Craft Sensations en Art Sensations

Geen opmerkingen:

Een reactie posten