Pagina's

donderdag 19 maart 2020

Belangrijke mededeling!!
Beste creatieve dames

Door het corona virus ligt er momenteel heel veel stil in Nederland en de landen om ons heen, dit is ook de reden dat er de aankomende tijd weinig tot geen nieuwe materialen van Craft Sensations in de winkels zullen komen te liggen.

Nu zullen jullie wel niet helemaal zonder materialen zitten en is dit een mooie gelegenheid om de oudere materialen maar weer eens op te zoeken. In deze bizarre periode zullen we allemaal vaker uitgedaagd gaan worden om creatief met dingen om te gaan. Onze DT dames zullen daarom ook hun blogposten wat op aanpassen en zullen zij de komende tijd ook vaker met de wat oudere materialen gaan werken, op deze manier willen we jullie allemaal uitdagen om de oudere materialen weer even wat meer te gaan gebruiken en onze DT dames gaan jullie daarbij helpen door inspirerende blogposten te maken.

Wat dat betreft hebben jullie een mooie hobby en is dit de gelegenheid om in deze periode zeker de mensen om je heen niet te vergeten en zo maar eens een kaartje te sturen.

Wij hopen dat iedereen gezond mag blijven, pas goed jezelf en elkaar en we houden jullie via het blog, de FB pagina en FB groep op de hoogte.
Team Craft Sensations

Geen opmerkingen:

Een reactie posten