Pagina's

dinsdag 1 oktober 2019

sketch challenge Oktober 2019

Sketch challenge

Deze maand  hebben we weer een leuke sketch voor jullie gemaakt waar jullie mee aan de slag kunnen gaan.

Maar voordat jullie er mee aan de slag gaan willen wij jullie vragen om onderstaande even heel goed door te lezen!!

sketch challenge 
Op de 1ste van de maand start er op onze Facebookgroep een sketch challenge. 
Craft Sensations verloot iedere maand een mooie prijs onder alle deelnemers van de sketch challenge. 
 Let op!! Het album wordt regelmatig gecontroleerd, kaarten die niet voldoen aan onderstaande regels worden verwijderd, dus lees de regels goed door!
Je kunt je sketch kaarten inleveren tot en met de 29ste van de maand, 30ste van de maand wordt de winnaar bekend gemaakt, deze winnaar zal random gekozen worden. 

Voor de dames die nog nooit met een sketch gewerkt hebben volgt hier een korte uitleg: Je gebruikt de sketch als voorbeeld voor je kaart, de sketch bepaalt dus hoe je kaart er uit komt te zien en dus ook de vorm van je kaart. Je mag de sketch ook draaien of spiegelen en je mag je kaart verder aankleden zoals jij het wilt zolang de sketch maar goed zichtbaar is.  Om in aanmerking te komen voor de prijs moet je kaart gemaakt zijn met cardstock/design papier van CS, en daarnaast het liefst zoveel mogelijk Craft Sensations materialen gebruiken om je kaart mee aan te kleden. Kijk voor voorbeelden maar eens in de albums van de vorige sketches dan zie je vanzelf wat de bedoeling is. 

Waar moet je kaart aan voldoen om kans te maken op de prijs

•  De sketch geeft aan hoe jou kaart er uit moet komen te zien 
• De sketch moet duidelijk zichtbaar terug te zien zijn op je kaart (incl de vorm van de kaart) de sketch mag wel gedraaid of gespiegeld gebruikt worden.
• Het thema van de sketch is vrij tenzij anders aangegeven in de aankondiging.
•  het papier/design papier moet van Craft Sensations zijn. Probeer je kaart verder met zoveel mogelijk Craft Sensations materialen aan te kleden.
• Vermeld er duidelijk bij met welke CS materialen jij gewerkt hebt. Dit mag ook aan hand van foto van het materiaal in het forum. (Niet in het album)
• Je kaart moet in het fotoalbum van de juiste maand (album “ sketch challenge en dan de juiste maand) geplaatst worden. Staat je kaart niet in het album dan maak je geen kans op de prijs. 
• 1 foto per sketch kaart mag er in het album geplaatst worden, daar naast mag je wel meerdere foto's van je kaart in het forum plaatsen. 
• Je mag maximaal 2 kaarten per sketch inleveren. 

!!Het album wordt regelmatig gecontroleerd, kaarten die niet voldoen aan de regels worden verwijderd. 

Heel veel succes dames we zien jullie creaties graag tegemoet!!  
Sketch oktober 

Gemaakt door
Sandra van Kleef


Voor meer informatie over de gebruikte materialen vind je in onderstaande blogpost, ook vind je daar de link naar het demo filmpje waarin Sandra laat zien hoe ze deze kaart gemaakt heeft en welke leuke technieken ze gebruikt heeft.

https://craft-sensations.blogspot.com/2019/09/sketch-kaart-oktober.html

Gemaakt door 
                                         Sandra Huiskes1 opmerking: