Pagina's

vrijdag 4 oktober 2019

zelf design papier maken olie pastels

Hoi allemaal

Binnenkort komen er leuke journaling desing pads uit en in deze pads zitten mooie design papier vellen maar ook leuke plaatjes.
Deze zijn eigenlijk bedoeld voor de journals maar ik wil jullie vandaag laten zien dat je er ook heel leuk een kaartje mee kunt maken.


De basis kaart heb ik gemaakt van design papier uit het paper pad
daarop heb ik gemat met wit linnen cardstock en daar boven op heb ik effen groen papier gebruikt uit een ander paper pad alleen heb ik dit papier bewerkt met een deco stencil en olie pastels, dus eigenlijk maak je daar je eigen design papier mee.
om een extra accentje aan te brengen heb ik hier een daar met de metalic water verf wat accenten aangebracht waardoor je een leuk klein glimmertje gaat zien in de achtergrond.


 Het roze achtergrond plaatje met de bloemen en het plaatje met de tekst komen ook uit de journaling design pad deze zijn leuk te combineren samen.


De afbeelding met de bloem komt ook uit dat zelfde design pad deze heb ik ingekleurd met de kleur potloden van Craft Sensastions


De vlinder heb ik gemaakt van perkament papier (vellum) ik heb daarop gestempeld met versamark en met een transparante embossingpoeder met glitter bewerkt. De vlinder stempel komt al uit een oudere stempel serie van CS
Gebruikte materialenGroetjes

2 opmerkingen: