Pagina's

maandag 24 september 2018

Explosion box

Getrouwd! Dat moet gevierd worden! Vaak wordt geld gegeven, en de creatievelingen onder ons zijn altijd op zoek naar een origineel idee om geld te geven. Wat dacht je van een 'explosion box'? Als je het deksel licht van dit doosje vallen de zijkanten uiteen en komt een verrassing te voorschijn. Een doosje met een 'wauw-effect'.  

Zelf heb ik het doosje vrij eenvoudig gehouden, maar de echte 'embelishers' onder ons kunnen los kunnen gaan op het decoreren. Omdat ik nog restpapier had van de vlinderkaarten, en omdat het goed past bij het thema 'huwelijk', heb ik opnieuw gekozen voor het papier uit Lilac Florals, in combinatie met lila Luxury Cardstock.
Het lila papier is ge-embossed met een embossingfolder. 

De bruidstaart binnenin is gemaakt van wit cardstock, dat vervolgens met behulp van gluedots is bekleefd met gestanste bloemen. Twee binnenzijden hebben pockets waarin het geld gestoken kan worden en de gelukwensen aan het bruidspaar. De andere binnenzijden zijn eenvoudig met twee gestanste hartjes en een swirl versierd. Een strik van mirror cardstock, een paar plakpareltjes op de bloemetjes, en wat bling maken het geheel af.Uiteraard kan jouw explosion box een ander thema hebben. Denk aan de geboorte van een (klein)kind, verjaardag, maar het is ook leuk om een giftcard met kerst te geven waarbij het 'stralend middelpunt' bijvoorbeeld een kerstboompje is ;-)

Hoop dat jullie geïnspireerd zijn ook een keer zo'n doosje te maken. 
Hieronder vind je de gebruikte producten.

Creatieve groetjes!
2 opmerkingen: