donderdag 1 augustus 2019

Nieuw!! Craft Sensations creatief spreekuur
NIEUW!!!  CS creatief spreekuur

Voor ons gevorderde knutselaars zijn heel veel dingen zoals termen, technieken of handelingen heel vanzelfsprekend geworden en staan we er niet bij stil dat dit voor de beginnende kaartenmaakster soms onbegrijpbare taal is. We merken dat we op dit moment ook heel veel nieuwe beginnende kaartenmaakster in  onze groep hebben mogen verwelkomen en we begrijpen ook heel goed dat het voor jullie soms niet te volgen is of te hoog gegrepen lijkt.

Daarom hebben we bedacht om een CS creatief spreekuur te openen, een live uitzending waarin iedereen de gelegenheid heeft om vragen te stellen die wij tijdens de live kunnen beantwoorden of zelfs handelingen kunnen laten zien zodat het goed uit te leggen is.
Weet jij bijvoorbeeld niet hoe je moet stempelen, of zoek jij tips om netjes te kunnen stempelen of iets dergelijks dit soort vragen kunnen je allemaal stellen tijdens het creatief spreekuur.
Het spreekuur wordt gehouden door onze DT dames en zij zullen proberen de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

We kunnen het ons ook goed voorstellen dat je het misschien lastig vindt om tijdens de live uitzending vragen te stellen of kun je live niet meekijken dan is er ook de mogelijkheid om je vragen vooraf via de mail door te sturen naar craft.sensations.dt@gmail.com
Onze DT dames zullen dan tijdens de live alle vragen die via de mail zijn binnen gekomen ook behandelen.

Wees niet bang om vragen te stellen we zijn allemaal bij het begin begonnen en ook wij snappen heel goed dat het voor jou als beginner soms veel te snel gaat en dat het gaat tollen in je hoofd van alle termen en technieken die voorbij komen. Dus dit is voor jou de mogelijkheid om op de pauze knop te drukken en duidelijkheid te krijgen op jouw vragen en hoe meer vragen er komen hoe liever wij het hebben.

Maar ook de gevorderde dames kunnen uiteraard bij ons terecht met vragen, het spreekuur is voor iedereen open pak er lekker een kopje koffie of thee bij en kom er gezellig bij zitten.

Dinsdag avond 6 augustus om 19.30u willen we de eerste proefuitzending doen, blijkt er voldoende animo te zijn gaan we overwegen of we dit item vaker terug gaan laten komen.

Vragen insturen via de email kunnen jullie tot maandag avond 5 augustus 23.00u

Geen opmerkingen:

Een reactie posten