Pagina's

donderdag 7 maart 2019

Achtergrond maken met 3D pearl paint en de scheerschuim techniek


Hallo allemaal

Ik ben nog steeds groot fan van de 3D pearl paint, met deze verf kun je zoveel meer dan alleen maar pareltjes maken. 
Op mijn you tube kanaal heb ik al in verschillende filmpjes laten zien wat je met de verf kunt doen en hoe je deze kunt verwerken en ook op ons blog  hebben Sandra Huiskes en ik al verschillende tutorials gemaakt waarin de 3D pearl paint is gebruikt. (de linken naar de filmpjes en de tutorials vind je aan de linkerkant op dit blog)
En vandaag ga ik daar nog een techniek aan toevoegen
Ik heb vandaag zelf mijn achtergrond papier gemaakt met 3D pearl paint en scheerschuim en binnenkort ga ik jullie daar nog meer varianten mee laten zien.

Vanmiddag om 14.00u ga ik een live video op onze facebook groep laten zien hoe deze techniek in zijn werk gaat. Mocht je vanmiddag niet in de gelegenheid zijn om live mee te kijken dan kun je hier het filmpje terug kijken


Mocht je vanmiddag graag mee willen doen met het filmpje zorg dan dat je de volgende materialen klaar hebt liggen.

* 3D pearl paint (3 verschillende kleuren)
* scheerschuim
* bak papier
* liniaal
* paletmes of penseel
*  een paar stukken Wit linnen cardstock in de maat die jij wilt voor je kaart


Om deze kaart te maken heb ik een oudere sketch van vorig jaar opgezocht op onze facebook groep.
Ook is deze kaart ideaal om restjes papier op te verwerken dus hou ook je restjesbak bij de hand om bij passende kleurtjes in op te zoeken.

Als basis kaart heb ik gebruikt het wit linnen cardstock, dit zelfde cardstock heb ik ook gebruikt voor de scheershuim techniek.

Om te matten heb ik roze metalic cardstock gebruikt









Het groene 3 hoekje is dus een stukje wat ik uit de restjesbak gehaald heb, dit heb ik op maat gesneden en in een embossing folder gelegd en door het stansmachine gehaald. Ook het tekst stempeltje is een stempeltje dat bij de embossing folders zit.




De 2 hartjes zijn houten hartjes, deze heb ik in de versamark gedrukt en daarna bewerkt met transparante embossingpoeder met een holografische glitter er in daardoor krijgen de hartjes een leuke sprankel


De embellishments die je hierboven ziet heb ik gemaakt met sequins en een plak pareltje

















Groetjes




6 opmerkingen:

  1. Leuk! Jammer dat ik geen foto's van producten kan opslaan, zo handig als boodschappenlijstje. Doe ik vaak in een mapje Action wishlist. Dan weet ik wat ik hebben moet en welke kleuren of modellen er zijn van een serie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je zou de foto's wel op moeten kunnen slaan, ik heb het geprobeerd op de pc en op de telefoon en bij mij lukt het wel. En anders een screenshot maken en die opslaan dan kun je de foto's ook opslaan.

      Verwijderen
  2. Ben heel nieuwsgierig, kan alleen helaas niet "live"mee kijken.
    Wat een toffe tip, die pailletten met een plakparel. Kom er maar eens op, hahaha
    Dat idee ga ik van je pikken.

    groet, Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer dat je niet live mee kan kijken Bep, maar als het goed moet het filmpje later ook terug te kijken zijn. De link van het filmpje zullen we dan hier in het blog bericht zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ga nu het filmpje bekijken.
    Ik wordt ook steeds meer fan van 3D paint.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Waar kun je de 3d pearl paint nog halen want bij action hebben ze het niet meer en weet ook niet of het nog terugkomt

    BeantwoordenVerwijderen