maandag 2 oktober 2017

Zelf design papier maken

Bij dit kaartje heb ik mijn design papier zelf gemaakt met wit aquarel papier en distress oxide inkt.


Nadat ik de inkt heb aangebracht met een blending tool heb ik eerst wat water gespetterd over de inkt de inkt reageert op het water en dat geeft een heel leuk effect, daarna heb ik wat donkere spetters aangebracht met glimmermist.
Ik heb zelf een stempel gemaakt met magic foam en een embossing folder van Craft Sensations, deze heb ik gestempeld met versamark en daarna clear embossing poeder er over gestrooid en verwarmd zodat het gaat glanzen. Tot slot heb ik gestempeld met verschillende Craft Sensations stempels over de achtergrond met grijze inkt en blauwe chalk inkt.

Dit zijn de stempels die ik gebruikt heb op de achtergrond
De bloemetjes heb ik stempeld met chalk inkt (ik heb daarbij wel een kleur gezocht die past bij de distress inkt) Na het stempelen heb ik er gelijk transparante embossingpoeder over gestrooid en verwarmd met een heattool zodat er een mooi glanzend laagje over de bloemen komt daarna heb ik ze uitgeknipt en gebold met een bolpen
De nerven van de takjes heb ik gestempeld met versamark en daarna ook transparante embossingpoeder over gestrooid en verwarmd. Hierdoor zie je wel een nerf in de blaadjes maar niet heel opvallend.

De bloemen komen uit deze stempel serie (de set met de swirl die) middelste set van de bovenste rij
De Vlinder heb ik stempeld met versamark op metalic blauw cardstock en daar heb ik witte embossingpoeder over gestrooid en verwarmd.
De vlinder komt uit deze stempel set (set links onder)
En ook de takjes komen uit deze serie (set rechts boven)

Groetjes 

4 opmerkingen: