Pagina's

maandag 7 augustus 2017

Mandala's

Mandala's ze heel rustgevend om in te kleuren en dat kun je op verschillende manieren doen.
Gebruik je markers/stiften dan krijg je mooie frisse heldere kleuren.
Ik heb ze met derwent potloden ingekleurd en dan zijn de kleuren wat zachter en subtieler.Er zijn 4 verschillende setjes verkrijgbaar en in ieder setje zitten 5 verschillende mandala kaarten van 15 x 15cm. Ook zitten er 5 enveloppen en 5 dubbele kaarten bij waarop je de mandala kunt plakken zodat je hem als kaart kunt versturen.
De mandala kaarten zijn voorzien van een dun zwart velours laagje waardoor de kleuren van je mandala nog mooier uit komen.

Ik heb er voor gekozen om een klein schilderijtje mijn mandala kaart te maken.
Ik heb daar voor een kader gemaakt van cardstock waar de mandala in komt te liggen met een rand van 1.5cm rondom de mandala heen.
Om de voorkant van het schilderijtje mooi af te kunnen werken heb ik een groter kader gemaakt en dat op de rand geplakt kan worden en de randen van dat kader heb ik mooi afgewerkt met een rand pons. Ik heb in het kader waar de mandala in komt ook nog een stukje touw verwerkt zodat je het schilderijtje ook echt op kunt hangen.Op het kader wat op de voorkant komt heb ik langs de rand aan de binnenkant een heel dun randje met sticky tape geplakt en daarover heen lila glitters uit de nieuwe serie craft bottles gestrooid. Op die manier komt de lila kleur die ik in de mandala gebruikt heb ook weer met een klein detail terug in het lijstje.Ik hoop jullie weer te hebben kunnen inspireren met de mandala kaarten door te laten zien dat je ze ook op een andere manier kunt gebruiken.
Mocht je er ook iets leuks mee gemaakt hebben laat het ons gerust zien op onze facebook groep Creatief met Craft Sensations de link van deze groep vind je hier boven aan op ons blog.


Groetjes 3 opmerkingen: