Pagina's

zaterdag 24 oktober 2020

Gift card houder zwart / wit

 


Goede morgen,

voor vandaag heb ik een giftcard houder die ik graag met jullie wil delen, deze is snel gemaakt maar ook leuk genoeg om weg te geven. Ik heb ze vrij rustig gehouden, ipv rondjes kun je natuurlijk ook een andere vorm of plaatje gebruiken.

Hieronder zie je de achterkant van het envelopje, ik heb de flap eroverheen vast geplakt,                   voor een leuk effect.


Ik heb maar 2 vellen a5 papier hiervoor gebruikt en een restje wit en zwart cardstock. Voor deze houders heb ik de a5 blokken gebruikt om dat deze een mooie dikte hebben om de houder te maken, zo kan het meteen uit het papier en is dus ook in een handomdraai gemaakt.


Het is lastig te zien maar bij de "opa" variant heb ik de randjes met zilver kleurige inkt bewerkt, deze zitten bij de pot met losse kerst stempeltjes in van craft sensations.
 De foam letters zijn ook van craft sensations ze zijn er ook in goud en zilver.


Bij de "panda" variant heb ik vloeibare tippex / correctie vloeistof gebruikt voor de randjes, lekker low budget en heel erg snel droog.

Heb je zelf ook zin om de giftcard houder te maken, dan heb ik hieronder een patroontje voor je uitgetekend, succes ik ben benieuwd naar jullie uitwerking.


Ik heb zelf de banner er los overheen geschoven, je kunt hem natuurlijk ook vast plakken als je dat mooier vindt.wat heb ik gebruikt:
 


2 opmerkingen:

  1. Heel erg leuk, ga ik zeker maken. Zijn die A5 blokken nieuw?

    Groetjes
    Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Héél mooi gemaakt ga ik zeker maken maar bij ons heb ik de A5 blokken nog niet gezien.

    BeantwoordenVerwijderen