zondag 30 juli 2017

Design papier combineren uit een of meerdere paper pads

Hoi allemaal

Met mijn kaartje van vandaag wil ik jullie heel graag laten zien dat je met ons A5 metalic cardstock toch ook heel goed vierkante kaarten kunt maken en dat het papier uit verschillende design pads heel goed met elkaar kunt combineren.


Voor dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van 2 verschillende kleuren metalic linnen cardstock
Bruin met een goudachtige glans, en het witte metalic cardstock


en heb ik 4 verschillende design papiertjes gebruikt uit 3 paper pads uit deze serie
Dit is overigens een hele nieuwe serie en het gave aan deze paper pads is is dat ze vernieuwd zijn en nu 50 vellen bevatten i.p.v. 30 vellen nu heb je van ieder design 5 velletjes in je paper pad waardoor je nog meer mogelijkheden hebt en kun je ze ook voor grotere projecten gebruiken.Als je de flap op de kaart open klapt dan kun je aan de binnenkant van de flap bijv een leuke cadeau kaart plakken of een klein envelopje op plakken zodat je daar geld in kunt doen.Om de tekst heb ik 2 puffy stickers geplakt, deze blijven toch zo leuk om op je kaart te verwerken en gebruik ik toch heel regelmatig
Het blauwe strookje design papier heb ik gescheurd zodat je daar een witte rand om krijgt dit geeft een leuk effect


Op de voorkant van de flap heb ik bloemetjes verwerkt deze heb ik gemaakt met een oudere stempel & die set 
De bloemetjes heb ik gemaakt uit het zelfde design papier zodat de kleuren mooi terug komen in je kaart. om de flap mooi te laten sluiten op de kaart heb ik tussen de laten design papier kleine dunne magneetjes verwerkt. Op deze manier sluit het mooi en blijf het niet open staan .


Groetjes Sandra5 opmerkingen: