Design Team

Het designteam van Craft Sensations bestaat uit 7 leuke dames die allemaal hun eigen specialiteiten hebben op creatief gebied, hieronder stellen de dames zichzelf voor:


Mijn naam is Bianca van den Boogaard,

Sinds begin 2020 ben ik lid van dit geweldige Design Team. Het is een gezellige groep die elkaar goed aanvult en allemaal een eigen stijl hebben. 
Ik ben geboren 1976, getrouwd en woon in Deursen Dennenburg (dorpje bij Oss). 
Ik werk als Shopmanager bij Shoeby en daarnaast vind ik het heerlijk om lekker creatief bezig te zijn en andere mensen hiermee te inspireren... Het allerleukste vind ik het maken van albums, maar dan zonder foto's (deze kunnen altijd nog worden toegevoegd, toch).
Natuurlijk maak ik ook regelmatig kaartjes, #echtepostiszoveelleuker. 
Bijna alles geef ik wel een vintage uitstraling, dat is echt mijn favoriete stijl. 
Graag mix ik verschillende technieken in 1 project en vind ik het leuk om nieuwe dingen uit te proberen.

Liefs BiancaHoi allemaal!

Vandaag mag ik (Sandra Huiskens) jullie laten weten dat ik de komende tijd als desinger van het Desing Team van Craft Sensations (CS) aan de slag ga. Ik kijk er enorm naar uit om de creaties die ik maak met de producten van CS met jullie te delen. Deze producten zijn mij niet onbekend, ik werk er al een aantal jaren met veel plezier mee. Zijn jullie ook altijd zo verheugd als er nieuwe spulletjes in de schappen liggen? Soms check ik het wel twee keer per week, bang om iets te missen ;-).

Als echte kaartenmaker ben ik dol op alle mooie stempels en stansen die uitkomen, maar ik werk ook graag met het papier van CS, met het bakers twine, de splitpennen, de blingblingetjes, het band etc. etc. Zo nu en dan waag ik me aan het maken van een (foto)album en het maken van giftboxes of andere doosjes. Het mooie papier van CS heeft vaak een hoofdrol in deze creaties. 

In het dagelijks leven ben ik docent aan een Hoge School. Het werken met studenten is mijn lust en mijn leven, maar mijn vrije tijd besteed ik graag creatief. Ik knutsel graag en daarnaast teken en schilder ik. Mijn twee parkietjes houden me daarbij gezelschap. 

Genoeg over mij, ik heb zin om aan de slag te gaan en hoop van harte jullie te kunnen inspireren met mijn creaties.Hallo allemaal,

Mijn naam is Anita Klein, ik ben 49 jaar, getrouwd en heb een dochter en een zoon. Ik mag wat leuke dingen maken als designer voor Craft Sensations. Ik vind dit superleuk, maar ook best wel spannend.  Ik ben mijn hele leven al creatief bezig. Vooral met papier/karton. Ik maak graag kaarten in allerlei stijlen, maar ook cadeautjes en cadeauverpakkingen vind ik geweldig om te maken als het maar van papier/karton is!
Ik hoop dat je met veel plezier naar mijn creaties komt kijken en dat je daar genoeg inspiratie uit kunt halen om zelf iets moois te creƫren. Heel veel plezier!

Hartelijke creatieve groeten van 

Anita KleinHallo allemaal

Ik ben Ellen Snel en bijna dagelijks creatief bezig omdat ik daar veel ontspanning uit haal en hier heel veel plezier in heb. 

Twee dagen in de week werk in het ziekenhuis als apothekersassistente en kom dan ook bij de mensen aan bed, daar zie je wel hoe belangrijk een kaartje krijgen is.

Ik maak dan ook graag kaartjes en labels voor aan cadeautjes/bloemen maar ben vooral ook veel bezig in mijn bullet- en artjournal. 
Achtergrondjes maak ik op verschillende manieren, ik vind het leuk om steeds nieuwe technieken toe te passen: watercolor, pastels, inkt, stencils, stempels, structuurpasta etc. 
Ik ben verliefd op clearstamps en gebruik deze dan ook veel. šŸ˜Š
Ik geniet echt van alle creatieve uitspattingen op deze Facebook pagina, zo tof om te zien dat iedereen weer wat anders maakt met dezelfde producten.
Ik hoop dat ik jullie ook kan inspireren met mijn maaksels.

Creatieve groetjes van EllenHoi Hoi 

Ik ben Marcella Lieverse 
51 en alweer bijna 30 jaar getrouwd .
We hebben twee kinderen die allebei nog thuis wonen .
En dat is in Lisse.
Ben al mijn hele leven creatief bezig geweest In de jaren 90 heb ik zelf met mijn man meer als 10 jaar een poppen ,beren en hobbywinkel gehad .
Dat was in de begin tijd van de 3 D kaartjes en de theezakjes kaarten .
Zo lang ben ik ook al met kaarten maken bezig en vind dat nog steeds ontzettend leuk om te doen vooral met al die super leuke en steeds weer nieuwe papierblokken van CS .(daar hebben we toch nooit genoeg van :)
Ook vind ik het ontzettend leuk om te haken en ben ook altijd daar wel met iets bezig een knuffel of een deken .
Lezen van een boek doe ik ook graag .
Kom ook altijd tijd te kort maar iedereen die creatief is zal dat wel herkennen .

Ik hoop dat ik jullie de komende tijd met wat kaarten kan inspireren 
Ik heb er in ieder geval erg veel zin in .

Groetjes Marcella Hallo allemaal

Mijn naam is Patricia Claassen ik ben 40 jaar, getrouwd met Sander en we hebben
 2 kids Naomi (15) en Boas (9)
Vanaf mijn 14e maak ik al kaarten, het is begonnen met 3D, daarna kwam het  stempelen erbij
 ( ATC) en ongeveer 16 jaar geleden ben ik verslaafd geraakt aan scrapbooking, vooral de mini albums vind ik erg leuk om te maken.

ik vind het erg leuk dat ik designer mag zijn voor dit leuke merk!
 Craft sensations gaat lekker met de tijd mee, heeft prettige spullen om mee te werken en alles is steeds beter op elkaar afgestemd. 
Ik hoop dat ik "volgers" kan inspireren met mijn voorbeelden/ideeĆ«n 

Groetjes PatriciaHallo allemaal

 ik ben Sonja de Ruig.
Ik ben een enthousiaste creatieve vrouw die het heel fijn vind om anderen te enthousiasmeren voor alles wat met creativiteit te maken heeft.

Zelf vind ik het heerlijk om bezig te zijn met papier en alles daarom heen, maar ik ben ook een grote fan van haken en het werken met wat de natuur ons bied.
Ik ben zelf al jaren bezig en heb in de loop der tijd ook veel met kinderen en ouderen samen mogen werken en hen te begeleiden bij het maken van kleine projectjes. 

Ik vind het ontzettend leuk dat ik mee mag doen bij Craft Sensations en hoop dan ook dat we met elkaar vele leuke en mooie creaties gaan laten zien.

Geen opmerkingen: