Sketch challenge januari 2020

Hi allemaal!

DE BESTE WENSEN VOOR IEDEREEN!

Vandaag alweer de eerste sketch voor dit jaar. Het leuke is dat Marcella er ook een blogpost van heeft gemaakt. Ze heeft 2 kaarten gemaakt met een standaard en een gedraaide versie, want dat laatste mag natuurlijk ook. De sketch loopt tot/met 29 januari en op 30 januari zal de prijswinnaar bekend worden gemaakt.

De sketch wordt gesponsord door Craft & Art Sensations, zij stellen elke keer een mooi pakket beschikbaar, hoe leuk is dat! Deze prijs wordt random verloot onder alle deelnemers die zich aan de volgende regels hebben gehouden: 

* De sketch geeft aan hoe de kaart/creatie er uit moet komen te zien, dit moet dus duidelijk zichtbaar zijn op je kaart/creatie.
* De vorm van de sketch is bepalend, hier mag alleen van worden afgeweken als je werkt in een journal of scrapbook. Deze hebben een namelijk een vaste afmeting.
* De sketch mag worden gedraaid of gespiegeld.
* Het thema van de sketch is vrij tenzij anders is aangegeven.
* Het designpapier MOET van Craft Sensations zijn, verder zoveel mogelijk Craft & Art Sensations materialen gebruiken.
* Vermeld er duidelijk bij met welke Craft & Art Sensations jij hebt gewerkt, dit mag ook met een foto op de tijdlijn, niet in het album.
* Plaats de foto van de kaart/creatie op onze Facebookpagina Creatief met Craft Sensations & Art Sensations in het daarvoor bestemde album (1 foto per sketch, op de tijdlijn mag je meerdere foto's plaatsen).
* Maximaal mag je 2 kaarten/creaties in de map plaatsen.

  Let op: het album wordt regelmatig gecontroleerd, kaarten die niet voldoen aan bovenstaande regels worden uit het album verwijderd. 

Onze DT members hebben weer een paar mooie voorbeelden gemaakt om iedereen te inspireren.

Heel veel succes dames we zien jullie creaties graag tegemoet!!

Januari 2021


Gemaakt door DT Member
Bianca


Gemaakt door DT Member
Sandra


Gemaakt door DT Member
Anita


Gemaakt door DT Member
Ellen


Gemaakt door DT Member
Marcella


Gemaakt door DT Member
Patricia


Gemaakt door DT Member
Sonja


Veel succes allemaal!!

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie voorbeeldkaarten!
    Bedankt voor de inspiratie.
    Ik heb deelgenomen aan de challenge en mijn kaart in het album geplaatst via het account van mijn vriend omdat ik zelf geen FB account heb. Op de tijdlijn heb ik ook een foto geplaatst met een foto van het gebruikt materiaal erbij. Meer informatie staat ook op de post op mijn blog: https://studioviervandaag.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Titel van het bericht is Sketch challenge januari 2020. Ik neem aan dat dit 2021 is? Ze zien er wel allemaal heel mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen