Sketch challenge juli/augustus 2022

Hi allemaal!

Het is alweer juli en dus tijd voor een nieuwe sketch! De sketch loopt tot/met 29 augustus en op 30 augustus zal de prijswinnaar bekend worden gemaakt. Deze sketch loopt vanwege de vakantie periode 2 maanden!
Deze maand gaan we weer een vierkante kaart maken en Marcella helpt jullie op weg, op 1 juli plaatst zij een blogpost hierover, hoe leuk is dat: Blogpost Marcella

De sketch wordt gesponsord door Craft & Art Sensations, zij stellen elke keer een mooi pakket beschikbaar, hoe leuk is dat! Deze prijs wordt random verloot onder alle deelnemers die zich aan de volgende regels hebben gehouden: 

* De sketch geeft aan hoe de kaart/creatie er uit moet komen te zien, dit moet dus duidelijk zichtbaar zijn op je kaart/creatie.
* De vorm van de sketch is bepalend, hier mag alleen van worden afgeweken als je werkt in een journal of scrapbook. Deze hebben een namelijk een vaste afmeting.
* De sketch mag worden gedraaid of gespiegeld.
* Het thema van de sketch is vrij tenzij anders is aangegeven.
* Het designpapier MOET van Craft Sensations zijn, verder zoveel mogelijk Craft & Art Sensations materialen gebruiken.
* Vermeld er duidelijk bij met welke Craft & Art Sensations jij hebt gewerkt, dit mag ook met een foto op de tijdlijn, niet in het album.
* Plaats de foto van de kaart/creatie op onze Facebookpagina Creatief met Craft Sensations & Art Sensations in het daarvoor bestemde album (1 foto per sketch, op de tijdlijn mag je meerdere foto's plaatsen).
* Maximaal mag je 2 kaarten/creaties in de map plaatsen.

  Let op: het album wordt regelmatig gecontroleerd, kaarten die niet voldoen aan bovenstaande regels worden uit het album verwijderd. 

Onze DT members hebben weer een paar mooie voorbeelden gemaakt om iedereen te inspireren.

Heel veel succes dames we zien jullie creaties graag tegemoet!!

Juli 2022Gemaakt door DT Member
PatriciaGemaakt door DT Member
SonjaGemaakt door DT Member
BiancaGemaakt door DT Member
SandraGemaakt door DT Member 
AnitaGemaakt door DT Member
EllenGemaakt door DT Member
MarcellaVeel succes allemaal!!