Journaling Challenge december 2021

 Journaling Challenge 2021


In 2021 willen we jullie meenemen in de wereld van journaling.
Elke maand organiseren we op deze groep een journaling challenge met elke maand een ander thema. Op de foto zie je alvast welke thema's dat zijn en elke maand post Ellen een blog over het thema en laten we ook wat van onze uitwerkingen zien. Zo willen we laten zien dat journaling meer is dan alleen bullet journal en dat je er heerlijk creatief in aan de slag kan gaan. We laten verschillende technieken zien maar je kan kan het zo simpel of ingewikkeld maken als je zelf wil. Ook zijn er allerlei verschillende formaten journals dus kies gewoon wat het beste bij jou past of maak zelf een boekje van het papier van Craft Sensations.
Craft & Art Sensations verloot elke maand onder de deelnemers een hele mooie prijs!

Lees eerst de regels van de journaling challenge goed door voordat je begint.

*Gebruik het thema zichtbaar op je pagina.
*Het papier/design moet van Craft Sensations zijn en probeer je creatie verder met zoveel mogelijk Craft Sensations materialen aan te kleden. 
*Vermeld erbij met welke Craft Sensations materialen jij gewerkt hebt. Dit mag ook aan de hand van een foto van het materiaal in het forum. (niet in het album)
*Je journaling pagina moet in het fotoalbum van de juiste maand geplaatst worden, alleen dan maak je kans op een prijs.
*1 foto per challenge mag er in het album geplaatst worden, daarnaast mag je wel meerdere foto's van je creatie in het forum plaatsen.
*De challenge wordt elke maand gehouden. Er is geen vaste dag waarop de challenge wordt uitgezet, dus houd ons blog goed in de gaten. Wel zie je hieronder de thema´s per maand, zodat je alvast vooruit kan werken als je dat wilt.
*Let op: het album wordt regelmatig gecontroleerd, creaties die niet voldoen aan bovenstaande regels worden verwijderd.
Heel veel succes met deze journaling challenge 2021, we zien jullie creaties graag tegemoet!


Op 1 december zijn we gestart met de Journaling Challenge van december. Deze maand is het thema "It's the most wonderful time". Ellen neemt ons elke maand mee in haar journal en vanaf vandaag lees je op ons blog hoe Ellen haar december pagina heeft gemaakt:

Ook hebben onze DT members enkele voorbeelden gemaakt, deze worden hieronder getoond.

De opdracht:


Voorbeeld DT member Ellen:


Voorbeeld DT member Bianca:


Voorbeeld DT member Marcella


Voorbeeld DT member Sonja:


In januari starten we met een nieuwe leuke uitdaging!!

Wordt vervolgd!