Design team leden

Sandra van Kleef Ik ben Sandra van Kleef
Ik ben al heel wat jaren lekker creatief bezig en vind ook heel veel dingen erg leuk om te doen.
Mijn voorkeur gaat uit naar het werken met papier zoals kaartjes, doosjes, tasjes en scrap creaties maken.
Maar ook het maken of pimpen van home decoraties en haken vind ik erg leuk om te doen.
Ik probeer graag nieuwe dingen uit en vind het ook erg leuk om zelf iets te ontwerpen.
In 2012 ben ik begonnen met het geven van workshops, ik heb een eigen workshopruimte in Roosendaal waar ik de workshops geef. Omdat het hobbymatig erg uit de hand ging lopen ben ik in 2015 van mijn hobby mijn beroep gaan maken.
My Creations werd opgestart en tot op de dag van vandaag worden de workshops nog steeds goed bezocht wat mij weer een hoop inspiratie geeft om lekker door te blijven gaan.
In januari 2017 kreeg ik te horen dat ik deel mocht nemen aan het Craft Sensations design team wat ik helemaal te gek vind. Ik heb er ontzettend veel zin in om aan jullie te mogen laten zien wat voor leuke creaties je allemaal kunt maken de mooie materialen van Craft Sensations.

Op de volgende site's kunnen jullie mijn creaties volgen


Ik wens jullie heel veel kijk plezier hier en ik hoop dat wij als design team jullie kunnen inspireren met onze creaties.
Groetjes Sandra van Kleef=================================================

Sandra Huiskes

Het is alweer een jaar of vijf geleden toen ik van een vriendin een prachtige, zelfgemaakte kaart ontving. Ik wist niet wat ik zag, er ging zoveel betrokkenheid van uit en de kaart was zo mooi gemaakt! Dat wilde ik ook kunnen. Toen mijn vriendin me de eerste basis-kennis van het kaarten maken bijgebracht had ging ik aan de slag. Superleuk vond ik het! In die tijd kwamen in de ons allen bekende winkel low budget hobby producten in de schappen. Ik kreeg de hobby als het ware in de schoot geworpen. Het werd voor mij een ware sport om met deze low budget producten de mooiste projecten te maken. Op enig moment besefte ik dat ik wel heel graag werkte met de producten van Craft Sensations. Ik besloot me aan te sluiten bij de groep van Craft Sensations op Facebook en de rest is history ;-). Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van het design team van Craft Sensations.

Als echte kaartenmaker ben ik dol op alle mooie stempels en stansen die uitkomen, maar ik werk ook graag met het papier van CS, met het bakerstwine, de splitpennen, de blingetjes, het band etc. etc. De kleurpotloden van CS zijn ook favoriet, daar grijp ik steeds naar terug. Zo nu en dan waag ik me aan het maken van een (foto)album en het maken van giftboxes of andere doosjes. Het mooie papier van CS heeft vaak een hoofdrol in deze creaties.

In het dagelijks leven ben ik docent aan een Hoge School. Het werken met studenten is mijn lust en mijn leven, maar mijn vrije tijd besteed ik graag creatief. Ik knutsel graag en daarnaast teken en schilder ik. Mijn twee parkietjes houden me daarbij gezelschap.

Maar genoeg over mij, heb zin om om aan de slag te gaan en ik hoop van harte jullie te kunnen inspireren met mijn creaties.

Veel plezier op ons blog en vergeet niet je eigen creaties met ons te delen op de Facebook groep ‘Creatief met Craft Sensations’!

Creatieve groetjes,

Sandra Huiskes