zaterdag 24 maart 2018

Even voorstellen

Hey hallootjes dan !!

Sommige lieve mensen kennen me al, andere lieve mensen niet. Voor de lieve mensen die mij niet kennen , ik zal me even voorstellen.


Mijn naam is Cindy Plasse-Verschoor ( Cin voor vrienden), ben 43 jaar en ik woon samen met mijn echtgenoot en beste vriend in Den Helder. We hebben een Rottweiler genaamd Cujo en zij is mijn viervoetig kind hihihi.

Een aantal weken terug kreeg ik een zeer lief mailtje van Sandra, met de vraag of ik het design maatje wilde zijn van Miriam , Desiree en natuurlijk haarzelf........
Ik vond (en vind dit nog steeds ) een hele grote eer, en ik ken alle meiden al heel wat jaren.
Dus het was heel makkelijk om volmondig "JA" te zeggen............. Maar eerst even als gast-designer...Ik moet er weer even inkomen en mijn gezondheid is soms te sneu om over te praten.
Dus.........
De komende 2 maanden zal ik jullie proberen te vermaken met mijn creatieve uitspattingen !

Mijn eerste project is een kaartje, en wel een voorjaarskaartje. Het was zo ontzettend koud van het weekend , ik wilde gewoon Lente ! Pasen ! Geel ! Voorjaar ! Vrolijk !........
Het papier wat ik heb gebruikt komt uit de paperblok "Refreshing Basics" en "Sweet Flowers" .  Detail van de kaart 


Nog een detail: De Kuikens en de bloemen stempel heb ik ingekleurd met de potloden van CS, en ik werd daar heel erg blij van...Deze materialen heb ik gebruikt:foto van Sandra van Kleef.foto van Sandra van Kleef.  foto van Sandra van Kleef.  foto van Sandra van Kleef.foto van Sandra van Kleef.foto van Sandra van Kleef.

foto van Sandra van Kleef.foto van Sandra van Kleef.  
Groetjes Cin !!


2 opmerkingen:

 1. Goed begin is het halve werk.
  Prachtige kaart.

  Groetjes, Bep

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank u wel Bep !!
   En u hebt helemaal gelijk.......
   Groetjes Cin

   Verwijderen