woensdag 24 januari 2018

See you

Vandaag voor jullie een creatie waar je een chocolade reep in kunt doen, maar je zou er ook gewoon theezakjes in kunnen stoppen.
Weer een mooi geschenk om weg te geven, maar in dit geval meer een soort van uitnodiging.Het designpapier komt uit het Country Flowers blok.
Bovenin het bloementoefje is bewerkt met zwarte gesso en daarna wat ink spray erover, de kleuren: glimmer bronze en glimmer pearl green en een beetje pixie powder: white pearl.

De volgende materialen heb ik gebruikt van Craft Sensations:

Op het design papier bij de bloemen had ik glossy accents gedaan...lijkt net of er dauw op zit. En bij de roosjes met een pearl pen gedaan.
Hier aan de binnenzijde heb ik een bloementoefje uit het designpapier geknipt wat ook wel een mooie effect geeft.Voordat je dit gaat maken zou je eerst een chocolade reep moeten hebben en dan zou je het zelf mooi op maat kunnen maken.
Hoop jullie wat inspiratie gegeven te hebben,

groetjes,


4 opmerkingen:

 1. Heel mooi gemaakt! Helaas zijn de stempels hier nog steeds niet in de winkels. Ben al zo lang op zoek...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Ja helaas kunnen wij daar niets aan doen..dit ligt aan de Actions zelf. Zeer spijtig :(

   Verwijderen
 2. Heel mooi ! Zeker een idee om eens te maken. Ben al tijdje op zoek naar deze stempels, maar nog niet gevonden. Moeten ze misschien nog uitgebracht gaan worden ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Ze zijn wel uitgekomen, maar niet bij elke Action zoals wij lezen op onze fb pagina. Helaas kunnen wij hier helemaal niets aan doen en ligt het echt aan de Action zelf.

   Verwijderen