zondag 25 juni 2017

Stempel actie!!

Stempel actie!!
Met regelmaat liggen er nieuwe Craft Sensations stempel series bij Action in de winkel.
Wij als Design team weten altijd wel ongeveer wanneer er een nieuwe serie uit word gebracht maar wij weten nooit de exacte datum.
Nu proberen onze DT dames regelmatig de actions bij hun in omgeving te bezoeken om te kijken of er al een nieuwe serie in de winkel ligt, maar natuurlijk zijn er nog veel meer filialen waar de stempels misschien al wel eerder worden uitgeleverd.
Daarom vragen wij om jullie hulp !!
Zouden jullie samen met ons mee willen kijken bij jou Action filiaal en signaleer jij dan een nieuwe stempel serie die wij nog niet aangekondigd hebben dan kun jij kans maken op de complete nieuwe stempel serie (een serie bestaat uit 6 stempel setjes)
Wat moet je doen
- Je koopt een van de stempels uit de nieuwe serie die net uit is en maakt een foto van de stempel met de kassa bon en vermeld er bij in welk filiaal je dit gekocht hebt
Dit mail je door aan ons DT team craft.sensations.dt@gmail.com
Als blijkt dat jij de eerste bent die dit aan ons door mailt dan ontvang jij van ons de gehele nieuwe serie (bestaande uit 6 sets) van ons kado.
Let op!! Deze actie telt alleen voor de nieuwe stempel sets van Craft Sensations die nog niet door het DT team zijn aangekondigd op de facebook pagina of blog.
=================================================================================


Nieuwe stempel serie!!
Vandaag presenteren wij weer een nieuwe stempel serie, deze ligt momenteel al in verschillende Action filialen.
Deze hele week zal ons Design team jullie voorbeelden laten zien die gemaakt zijn met stempels uit deze serie


Like - Deel - Win!!

Like - Deel - Win!!!

Omdat we van de week zo ontzettend veel leuke reacties hebben gehad op ons nieuwe blog, vind Craft Sensations dat dit beloont moet worden en mogen wij dit mooie pakket verloten onder de blog volgers.Wat moet je doen om kans maken op dit geweldige Craft Sensations pakket


1) Deel dit bericht op jou tijdlijn
2) Like onze facebook pagina
3) Word volger van ons blog
http://craft-sensations.blogspot.nl

Bij 500 volgers gaan we dit pakket verloten!!
Dus Like en deel snel mee en misschien ben jij dan straks wel de winnaar van dit pakket!