zondag 25 juni 2017

Stempel actie!!

Stempel actie!!
Met regelmaat liggen er nieuwe Craft Sensations stempel series bij Action in de winkel.
Wij als Design team weten altijd wel ongeveer wanneer er een nieuwe serie uit word gebracht maar wij weten nooit de exacte datum.
Nu proberen onze DT dames regelmatig de actions bij hun in omgeving te bezoeken om te kijken of er al een nieuwe serie in de winkel ligt, maar natuurlijk zijn er nog veel meer filialen waar de stempels misschien al wel eerder worden uitgeleverd.
Daarom vragen wij om jullie hulp !!
Zouden jullie samen met ons mee willen kijken bij jou Action filiaal en signaleer jij dan een nieuwe stempel serie die wij nog niet aangekondigd hebben dan kun jij kans maken op de complete nieuwe stempel serie (een serie bestaat uit 6 stempel setjes)
Wat moet je doen
- Je koopt een van de stempels uit de nieuwe serie die net uit is en maakt een foto van de stempel met de kassa bon en vermeld er bij in welk filiaal je dit gekocht hebt
Dit mail je door aan ons DT team craft.sensations.dt@gmail.com
Als blijkt dat jij de eerste bent die dit aan ons door mailt dan ontvang jij van ons de gehele nieuwe serie (bestaande uit 6 sets) van ons kado.
Let op!! Deze actie telt alleen voor de nieuwe stempel sets van Craft Sensations die nog niet door het DT team zijn aangekondigd op de facebook pagina of blog.
=================================================================================


Nieuwe stempel serie!!
Vandaag presenteren wij weer een nieuwe stempel serie, deze ligt momenteel al in verschillende Action filialen.
Deze hele week zal ons Design team jullie voorbeelden laten zien die gemaakt zijn met stempels uit deze serie


2 opmerkingen:

  1. wat een mooie serie ben weer benieuwd wat jullie ermee maken en ik zal goed opletten.

    Gr Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volgens mij heb ik ze al op een blog voorbij zien komen maar nog niet in de winkel gezien. Ga morgen nog even kijken.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen